Monday, September 28, 2009

MintISmeen

Hello UMP!

I’m back in UMP people.

Oh ya,something happen yesterday.

In Pekeliling.

Disebabkan ini last day before class start from 2 weeks holiday,so I jumpa ramai of my U-mates.Ada yang kenal and ada yang tak kenal.Oh yang di benci pun ada.aahhahha..

Oh ya,What a GREAT coincidence,I met my high school girlfriend!!!!It feels so great.

Terlupa pulak nak bagitau,My bus suppose to depart at 530pm.Tapi disebabkan some problem,bas tu sampai lambat sikit.

Jadi orang yang naik bas pukul 530pm tengah tunggu,and orang yang pukul 6pm pun makin ramai.

Semasa sedang menikmati permandangan sekeliling,tiba-tiba ternampak my classmate….Cik Awan..

Dan beberapa ketika lepas tu,…

“macam kenal je budak lelaki yang berdekatan dengan Cik Awan..”

Mint pun fikir punya fikir…..

OH MAN!!!!!!

I feel like nak MELETOP!!!seriously!

It’s HIM!

Shit lah…Takkan nak bagitau Danial,who is the only person I know that is beside me at that moment.Nak call si Aimi who is the one and only who knows about it,tapi number takde.

Note to Aimi:MIMI…I really memang need to talk to you that time….its like sedih plus happy

Cont….

Disebabkan perasaan yang dah excited+happy+malu=menggila..Mint pun terpaksa cerita the whole story to Danial.

It’s been 1 and half years since I last ambik tau pasal him

Oh shit!bet after this I’m gonna start stalking him balik.Susah nak pulih nie.ahahahaha

Kalau dia berdiri at one place je takper.Ini jalan ke depan belakang.And he walk next to me like 3 times??

He still look good lah.May I say better??

Oh ya,luckily he went into the 6pm bus.Relief,but then,there’s part of me that wished we’re on the same bus.

Am I still not over him yet?

I need my MIMI…she’s MIA lah.

the only way I can get to her is through FB.

damn!

Friday, September 25, 2009

new job in the hous!

Today I found out a very interesting new occupation....

Tau tak those imigresen person yang check your whole body when you lalu that sensor thingy...

confuse ke my ayat??

whatever lah..tapi job nie memang super bet!!!

okok....cut story short,here some pic..

(credit: www.isiwon.com)

SEE!!!!!
That woman get to touched siwon's body!!!!!arghhhh!!!!
and obviously not only siwon lah kan.
bayang kan kalau SuperJunior and some other artist have to go through Changsha gate ,and she's on duty???pergh!!!she got to touch all!!!!wootwoot...

baby,how come she get to touch you????not fair!...

Saturday, September 19, 2009

Thursday, September 10, 2009

Awww Mie Gawch

Hello world!

Such a hot day today.

Untuk pertama kali sem ni Mint ter-skip .TER ok..
Pukul 12pm naik katil untuk merehatkan badan konon.Set alarm at 1 so that will have time to pray and everything before class at 2.

1pm,I woke up,turn off the alarm and kelip mata.

The moment I bukak balik my mata...225pm!!!
Gila apa kelip mata 1jam 3ominit.Ni dah considered short nap.
Mint rasa macam nak nangis dah masa tu.Menggelabah gak ar untuk the first 5 mins.
Then i sms-ed Tan,and got relax sikit kot.

Alah,bru skip kelas sekali dah menggelupur...

Orang lain biasa ter-skip kelas pagi sebab tak sedar bangun pagi.Ini kelas tengah hari buta yang ter-skip,tak ke nampak kebangangan di situ.hahahah

Oh ya.Esok balik!!!
Resipi raya cookies dah ada banyak dah ni.Can't wait.



p/s:Terima kasih pada Miss Awan yang berdedikasi buat PM.I love you awan.Thank you so much.Dalam busy test,dan perasaan berkobar-kobar nak balik,Miss Awan tetap cool dan buat PM.

Tuesday, September 8, 2009

MorningGlory6

Selamat pagi sayang!

Dah 2-3 hari lalu,keinginan Mint hanya untuk tidur.
Tidur setiap masa kalau boleh.Entah apa kena tah.

Tapi bila dah diberi peluang tidur,dia taknak pulak.

Pagi tadi,dalam pukul 2am,Mint naik katil macam biasa lah kan.Sampai pukul 5 pagi perasaan nak tidur tu tak datang-datang!!!geram gila terhadap diri sendiri.

Sambil menunggu perasaan tidur tu,Mint pun mengisi masa lapang dengan menonton segala macam video yang ada dalam laptop ni.

Lagi 3 hari nak balik!!!!but then,everyday comes with challenges.

Tuesday_Hand in english draft,Got classes to attend
Wednesday_Classes to attend,MIDTERM exam at night
Thursday_Classes to attend
Friday_Hand-in first essay,Hand in assignment(CP)....and BALIK!hoyeah!

Might not be blogging.MIGHT lah kan..hahaha...
Malas melanda diri lagi,dengan kerja yang banyak lagi...
Oh ye...disebabkan ketua pun malas,jadi anak murid pun malas...

hahahahah..

Note to Tan dan BaiSingh:pergi ar click kat 'ketua' tu..hahahaha

Sunday, September 6, 2009

MorningGlory5

Selamat pagi!

Its sunday morning y'all..

Now its drizzling outside,and the weather are just nice for a sleep and plus its..Sunday morning people.So calm and peace.
But then...mata ni taknak tido lah pulak.

Study??Oh man!study on Sunday morning are so not Sunday.Hahaha..

So,I'm going to just laid back and think about anything....maybe I'll get the urge to study later in the noon.

Oh ya...

HAPPY BIRTHDAY Susu-ella--ella..under my umbrella...
Have a Happy day,
You are free now,21 dah kan!




Note-to-self:Assignments,and test!!the mood to study better appear this afternoon..Oh 'mood to study'....where are you????....

Saturday, September 5, 2009

Friday, September 4, 2009

GoodNite Starlite

Yesterday was sexy back.But today…..327308_200993400260

Its sexy hand people!!!

woohooo….

Sweet dream Mint!!!

Wednesday, September 2, 2009

Tepung Naik sendiri

Ola!
Konon nak cari penaik semangat nak study.
Ada lah berjam cari...and lastly jumpa ni...

 

17468645200909012012061046168689101_004
sexy back baby!!!xnampak apa yang sexy??xpe2,for my eyes only. (*L*)


Owh dah 1.22am.
Kena tido ni.So kira ni gambar penaik semangat tido??ahhahahhah...gler heaven tido mlm ni...ahahhaha


Ok,nuff said.


Adios.

Labels