Thursday, March 21, 2013

Yooohoooo

Hello world!
Mint is doing fine.
But her studies are not so fine.She is so caught up with the entertinment world,up to the point she ignore her research.Concert lah,party lah.award lah.
Lets just wish her all the best.
InsyaAllah,she will be graduating from her master this semester.
Amin.

3 comments:

JacFarrah said...

hahaha.
wa nak macam lu jugak! join semua benda!

Mint Zeyzoul said...

tu lah.waa rasa hidup wa ni penuh dengan enjoy je.parents wa lah yg kesian,dah tua pun hidup makan semua parents wa tanggung.jangan lah bai,susah gak hidup mcm wa ni...hahahaha.u can do better than me lah.hahaha

JacFarrah said...

tapi wa dengki lu senang nak pegi concerts and awards. haha.

nak pegi carik keja kat KL la.
since wa pun da boring keja kat cni.

Labels